Se prepara un aluat amestecand faina, galbenusul, untul, zaharul drojdia inmuiata in putin lapte, smantana, sarea si vanilia. Se subtiaza aluatul cu l
Se prepara un aluat amestecand faina, galbenusul, untul, zaharul drojdia inmuiata in putin lapte, smantana, sarea si vanilia. Se subtiaza aluatul cu lapte pana se obtine un aluat potrivit de tare si apoi se framanta bine. Se lasa aluatul sa creasca, apoi se intinde o foaie de marimea tavii. Se pune pe foaia din tava umplutura facuta din ingredientele indicate, bine amestecate. Se unge placinta cu albus batut spuma si se pune tava in cuptor, intai la foc iute apoi la foc moderat, timp de 40 de minute.
Se serveste calda.
Alte retete recomandate:
Placinta cu mere si nuci
Placinta cu dovleac
tarta cu caise
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post