• pune 2 linguri de ulei intr-o oala mai mare, adauga apoi dovleacul si merele rase stropite cu zeama de lamaie, ca sa nu oxideze. Amesteca usor si adauga zaharul brun si zaharul vanilat. Lasa-le sa se inmoaie, la foc potrivit, aproximativ 15 minute, amestecand din cand in cand. Adauga la final stafidele, coaja de lamaie si scortisoara. Lasa compozitia sa se raceasca putin.
• pune pe blatul de lucru o foaie de placinta si unge-o cu putin ulei, adauga deasupra inca o foaie, unge-o cu ulei si inca o foaie, la fel unsa cu ulei. Pune o treime din compozitie si intinde-o pe toata foaia, apoi ruleaza usor.
• procedeaza la fel si cu restul foilor, pana obtii 3 rulouri.
• unge vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital cu ulei si aseaza rulourile in forma de spirala.
• unge-le deasupra cu putin ulei si acopera vasul cu capacul invelit intr-un prosop curat de bucatarie. Astfel, aburii formati in timpul gatirii/coacerii nu vor cadea peste placinta si nu o vor inmuia.
• seteaza pe modul de gatire High, pentru 3 ore
• scoate apoi placinta pe un platou si dupa ce s-a racit, pudreaz-o cu zahar pudra.
Savureaza cu placere!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post