Ingredientele pentru umplutura se amesteca foarte bine intr-un castron si, daca iese un pic cam groasa, se mai adauga o lingura de smintina, sa fie ma
Ingredientele pentru umplutura se amesteca foarte bine intr-un castron si, daca iese un pic cam groasa, se mai adauga o lingura de smintina, sa fie mai pufoasa.
Se intindeti o foaie pe tava unsa cu ulei, astfel incit sa imbrace si peretii tavii. Se adauga apoi umplutura de brinza si apoi a doua foaie. Daca ramin margini de coca se impaturesc peste umplutura. Ideal ar fi ca in contact cu tava sa fie numai coca, nu si umplutura pentru ca se va arde.
Deasupra placintei se imprastie doua oua batute cu doua linguri de smintina si un plic de zahar vanilat. Astfel, placinta se va rumeni si, in plus, foaia de deasupra va ramine moale si zemoasa, nu se va usca.
Se da tava la cuptor, la foc mediu, cam 45 minute. Se incearca daca e gata cu un betisor din lemn: daca iese curat din placinta e gata.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post