Sfarama piscoturile si stropeste-le cu rom si suc de portocale. Lasa-le asa aproxmativ 20 de minute, timp in care le invarti din cand in cand. Intre t
Sfarama piscoturile si stropeste-le cu rom si suc de portocale. Lasa-le asa aproxmativ 20 de minute, timp in care le invarti din cand in cand. Intre timp prepara budinca conform retetei de pe pachet cu lapte, zahar si zahar vanilat, la sfarsit adauga si stafidele spalate si scurse. Adauga praful de gelatina in budinca gata preparata. Pregateste o tava dreptunghiulara sau un vas termorezistent. Amesteca budinca inca calda cu piscoturile inumiate in rom si suc de portocala, si pune-le in tava. Cand s-a racit de tot, acoper-o si pune-o la frigider. Las-o la racit pana ziua urmatoare. Taie-o cubulete si aseaza-le pe farfurioare pentru desert. Pentru sosul de ciocolata amesteca laptele cu amidon, adauga ciocolata rupta in bucatele si fierbe pana cand se topeste ciocolata si sosul se ingroasa.
Alte prajituri de casa recomandate:
Prajitura cu visine
Dulceata visine
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post