Piscot diabetic cu mere

Batem spuma albusurile si adaugam incet indulcitorul. Apoi adaugam pe rand galbenusurile, intaritorul alimentar amestecat cu praful de copt si apa cal

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • oua
  • 2 lingurite indulcitor lichid
  • 1 pachet praf de copt
  • ½ baton de vanilie
  • 6 linguri intaritor alimentar
  • 2 linguri apa calduta
  • 6 bucati mere
  • Scortisoara dupa gust
  • 2 lingurite indulcitor
  • 10 dkg unt

Mod de preparare

Batem spuma albusurile si adaugam incet indulcitorul. Apoi adaugam pe rand galbenusurile, intaritorul alimentar amestecat cu praful de copt si apa calduta. Intindem aluatul intr-o forma captusita cu hartie de copt, asezam deasupra merele curatate si taiate felii, presaram cu scortisoara si impartim untul deasupra. Coacem in cuptorul cald 25-30 de minute.
Alte retete cu mere

Mere coapte cu miere

Tort cu mere coapte

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu branza la cuptor

de trei zile am o pofta,dar nu am avut timp sa o prepar,in sfarsit;;)

Paste cu branza la cuptor
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide