Pesmeti de malai

Se freaca untul spuma. Se adauga zahar, scortisoara, malaiul, faina, sare si se framinta un aluat care se intinde intr-o foaie de 1cm grosime. Se taie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g zahar pudra
  • 200 g unt
  • 125 g faina
  • 125 g malai
  • 1 lingurita scortisoara
  • sare

Mod de preparare

Se freaca untul spuma. Se adauga zahar, scortisoara, malaiul, faina, sare si se framinta un aluat care se intinde intr-o foaie de 1cm grosime. Se taie patrate, se asaza intr-o tava neunsa si se coc. Se presara cu zahar si scortisoara
Se servesc calde

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors