Patratele de branza cu frisca

Coacem un piscot de ciocolata din 8 oua. Amestecam 25 dkg de zahar pudra cu zeama si coaja de lamaie, smantana si branza, batem spuma frisca cu 10 dkg

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 oua
  • 16 dkg zahar
  • 14 dkg faina
  • 2 dkg praf de cacao
  • 35 dkg zahar pudra
  • 2 dl smantana
  • 50 dkg branza
  • Coaja si zeama de la 2 lamai
  • 5 dl frisca Hulala
  • 1 gelatina
  • 1 dl apa

Mod de preparare

Coacem un piscot de ciocolata din 8 oua. Amestecam 25 dkg de zahar pudra cu zeama si coaja de lamaie, smantana si branza, batem spuma frisca cu 10 dkg de zahar pudra. Amestecam bine crema de branza cu cea de frisca cu atentie sa nu stricam frisca. Amestecam gelatina in 1 dl de apa fierbinte si o adaugam la crema in stare lichida. Daca crema devine prea lichida punem la rece jumatate de ora si umplem foile cu ea. Deasupra ungem ciocolata alba.
Alte prajituri recomandate

Prajitura cu visine

Tarta cu visine

Pandispan cu visine

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pilaf de orez cu pui la cuptor

Nu am mai facut pilaf de mult timp, dar cum imi trec prin fata ochilor zilnic foarte multe retete bune, mi-a facut cu ochiul...

Pilaf de orez cu pui la cuptor
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala