Preparam piscotul in mod obisnuit intr-o tava de marime medie, il coacem si il lasam sa se raceasca, il taiem in doua felii transversal ca sa putem um
Preparam piscotul in mod obisnuit intr-o tava de marime medie, il coacem si il lasam sa se raceasca, il taiem in doua felii transversal ca sa putem umple cu de branza. Intre timp fierbem in 4 dl de impreuna cu zaharul, si cat e calda adaugam stafidele sa se inmoaie si o lasam sa se raceasca. Batem spuma margarina cu zaharul si adagam racita, branza si coaja de lamaie razuita, amestecam bine si umplem piscotul. Intre timp topim la abur glazura cu uleiul si o turnam pe piscot si punem totul la rece.
Alte retete prajituri
Prajitura mere
Prajitura visine
retete de vara Nouă ne plac foarte mult prăjiturile cu fructe de sezon. Și dacă mai conțin și ciocolată ni se par...
Desert negresa cu branza, zmeura si piersici