Pasca poloneza cu glazura de ciocolata este un desert absolut delicios care poate fi facut si pe parcursul anului ca prajitura, avand un aspect foarte apetisant.
Pasca poloneza cu glazura de ciocolata este un desert absolut delicios care poate fi facut si pe parcursul anului ca prajitura, avand un aspect foarte apetisant si fiind foarte gustoasa.
Blatul
Se freaca margarina cu zaharul si oul pana se obtine o crema. Se adauga faina si laptele concomitent, cate un pic.Se incorporeaza cacaoa, esenta de vanilie, praful de copt stins cu lamaie si praful de sare (compozitia e ca la chec).
Crema
Se freaca branza cu galbenusurile si cu zaharul, de adauga faina, smantana, aromele, iar la urma albusurile batute spuma si praful de copt stins cu lamaie
Din aluatul de blat se toarna intr-o tava rotunda de pasca (mai inalta), tapetata cu hartie pergament, 3/4 din compozitie si se da la cuptor timp de 5-7 minute.
Se scoate, se pune deasupra crema de branza, dupa care restul de aluat de blat, deasupra.
Se coace pasca la foc potrivit maximum o ora si jumate(se incerca cu paiul cand este gata)
Glazura:
Se amesteca totul si pune la fiert intr-o cratita, apoi se toarna glazura, fierbinte, peste pasca.
Pasca poloneza cu glazura de ciocolata se taie dupa ce se raceste
Sursa acestei retete este forumul prieteniei.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post