Pasca nemteasca

Pentru pasca nemteasca umplutura se face din 1branza, zahar, vanilie, stafide si arome.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 200 g faina
  • 150 g zahar
  • 100 g nuci macinate
  • 2 linguri de cacao
  • 100 g unt sau margarina
  • 3 galbenusuri
  • un praf de copt
  • o lingura de smantana si
  • o lingura de ulei
  • Umplutura :
  • 1 kg branza
  • 350 g zahar
  • vanilie
  • stafide
  • arome
  • 3 linguri de pesmet sau gris si
  • 3 albusuri spuma.

Mod de preparare

Pentru blatul de la pasca nemteasca se amesteca toate ingredientele pana cand aluatul devine moale. Punem aluatul in tava tapetata cu faina, peste el adaugam branza, iar deasupra ungem cu un galbenus batut, dupa care dam la cuptor timp de o ora.


Pasca nemteasca se poate pdra cu zahar si se poate servi.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors