Reţetă de preparare a papanaşilor prajiti

Reţetă de preparare a papanaşilor. Ingredientele in ordinea de mai sus se amesteca, se lasa la odihna ½ de ora, apoi se formeaza papanasi cu lingura si se prajesc in grasimea fierbi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • Pentru 4 persoane
  • 500 g faina
  • ¼ kg branza
  • O cutie de smantana
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 1 ou
  • 1 lingura bicarbonat de sodiu
  • 50 g zahar
  • Un praf de sare
  • Grasime sau ulei (pentru fript)

Mod de preparare

Ingredientele in ordinea de mai sus se amesteca, se lasa la odihna ½ de ora, apoi se formeaza papanasi cu lingura si se prajesc in grasimea fierbinte. Se pundoar cate 5 – 6 in tigaie, pentru ca cresc in timpul prajirii. Dupa ce se racesc, se tavalesc prin zahar vanilat.

Alte retete recomandate

Galuste de prune

Prajitura cu prune

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta sos de pizza (reteta video)

Reteta sos de pizza (reteta video)
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala