Reţetă de preparare a papanaşilor. Papanasii fierti sunt deliciosi si mult mai usori decat papanasii prajiti in ulei. Aceasta reteta de papanasi fierti se realizeaza cu ingredientele: branza de vaca, oua, faina, unt, smantana.
Se freaca branza cu galbenusurile, se adauga faina, sarea si albusurile batute spuma. Pe planseta pentru aluat se presara faina si se pune compozitia in forma de sul turtit, gros de doua degete.
Se presara putina faina si se taie bucati late de 3 cm. Se fierb in apa sarata clocotita pana cand papanasii se ridica la suprafata apei. Se scot cu lingura si se aseaza pe farfurie.
Se servesc fierbinti cu unt incalzit sau cu smantana.
Alte retete recomandate:
Mancare de urzici
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Cand am gasit reteta m-a incantat mult ... in special poza :) ... si m-a convins sa le pregatesc si eu .Au fost delicioase !!!
Rosii umplute cu crema de ouaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa