Reţetă de preparare a papanaşilor din branza

Reţetă de preparare a papanaşilor. Telemeaua si branza se maruntesc cu furculita, se adauga sare dupa gust, oregano si praf de usturoi. Se omogenizeaza bine compozitia apoi cu mainile u

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 100 – 150g telemea de oaie
  • 150 – 200g branza de vaca
  • 1 – 2 linguri smantana
  • sare
  • oregano
  • usturoi(granulat)
  • cascaval ras
  • seminte de susan
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Telemeaua si branza se maruntesc cu furculita, se adauga sare dupa gust, oregano si praf de usturoi. Se omogenizeaza bine compozitia apoi cu mainile umezite se rotunjeste cate un papanas. Daca nu se leaga bine compozitia se mai adauga putina smantana. Papanasii se tavalesc in seminte de susan sau in cascaval ras amestecat cu frunze de patrunjel tocate marunt. Se lasa la frigider iar la servire, in fiecare papanas se infige un stick crocant. Este un aperitiv gustos si estetic, se pregateste foarte usor.
Alte

Tarta cu capsuni

Tort cu mere coapte

Prajitura visine

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors