Reţetă de preparare a papanaşilor din branza

Reţetă de preparare a papanaşilor. Telemeaua si branza se maruntesc cu furculita, se adauga sare dupa gust, oregano si praf de usturoi. Se omogenizeaza bine compozitia apoi cu mainile u

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 100 – 150g telemea de oaie
  • 150 – 200g branza de vaca
  • 1 – 2 linguri smantana
  • sare
  • oregano
  • usturoi(granulat)
  • cascaval ras
  • seminte de susan
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Telemeaua si branza se maruntesc cu furculita, se adauga sare dupa gust, oregano si praf de usturoi. Se omogenizeaza bine compozitia apoi cu mainile umezite se rotunjeste cate un papanas. Daca nu se leaga bine compozitia se mai adauga putina smantana. Papanasii se tavalesc in seminte de susan sau in cascaval ras amestecat cu frunze de patrunjel tocate marunt. Se lasa la frigider iar la servire, in fiecare papanas se infige un stick crocant. Este un aperitiv gustos si estetic, se pregateste foarte usor.
Alte

Tarta cu capsuni

Tort cu mere coapte

Prajitura visine

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert negresa cu branza, zmeura si piersici

retete de vara Nouă ne plac foarte mult prăjiturile cu fructe de sezon. Și dacă mai conțin și ciocolată ni se par...

Desert negresa cu branza, zmeura si piersici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide