Reţetă de preparare a papanaşilor. Chiflele se taie in cubulete de marimea zaharului cubic, se pun intr-un castron. Se pune oul, piperul si verdeata de patrunjel. Amestecam si turnam tr
Chiflele se taie in cubulete de marimea zaharului cubic, se pun intr-un castron. Se pune oul, piperul si verdeata de patrunjel. Amestecam si turnam treptat atat lapte incat chiflele sa se intrepatrunda dar sa nu se inmoaie. Se sareaza dupa gust. In ulei din belsug, incalzit, punem cu lingura gramajoare, si, intorcandu-le, le prajim pana devin rosii-maronii. Le scurgem de ulei punandu-le pe o hartie. Este o garniture foarte buna pentru friptura de vanat si alte tocanite de carne.
Alte retete
Prajitura cu mere
Prajitura cu visine
Prajituri cu zmeura
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata