Reţetă de preparare a papanaşilor, Se scurge branza de zar, se omogenizeaza cu ouale, zaharul si zaharul vanilat. Se adauga un praf de sare si 4 linguri de gris. Se pune pe foc un vas c
Se scurge branza de zar, se omogenizeaza cu ouale, zaharul si zaharul vanilat. Se adauga un praf de sare si 4 linguri de gris. Se pune pe foc un vas cu apa. Cand aceasta clocoteste, se formeaza cu lingura papanasi din compozitia de branza si se fierb 10-15 minute, dupa care se scot pe o farfurie. Se pune deasupra untul taiat cubulete si se acopera. Se pastreaza la cald.
Se face o crema de cacao: se pune laptele pe foc impreuna cu zaharul, cacaua si faina, omogenizand cu grija, si se fierbe la foc mic. Se amesteca in continuu, ca sa nu se formeze cocoloase. Se ia vasul de pe foc inainte ca amestecul sa se fi intarit foarte tare si se da la rece.
Se toarna crema calduta peste papanasi si se servesc presarati cu putina scortisoara.
Alte retete dulciuri recomandate
Ciocolata de casa
Tiramisu
Spuma de capsuni
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala