Papanasi aromati

Se amesteca brinza de vaci cu oul, vanilia, grisul si un pic de sare. Se modeleaza bilute din acest amestec si se fierb in apa cu sare. Cind s-au ridi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr.brinza de vaci
  • 1 ou
  • 3 linguri de gris
  • sare
  • vanilie
  • pesmet
  • ulei
  • zahar

Mod de preparare

Se amesteca brinza de vaci cu oul, vanilia, grisul si un pic de sare. Se modeleaza bilute din acest amestec si se fierb in apa cu sare. Cind s-au ridicat la suprafata apei se scot cu o paleta si se dau prin pesmet calit un ulei.
Se presara zahar pe ei si se servesc calzi

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors