Pandispan cu visine

Se separa galbenusurile si se bat spuma cu un pahar de apa. Se adauga putina sare, un plic de zahar vanilat, faina, iar la urma se incorporeaza albus

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr visine
  • 8 oua
  • 400 gr faina
  • 400 gr zahar tos
  • zahar vanilat
  • nuci
  • sare

Mod de preparare

Se separa galbenusurile si se bat spuma cu un pahar de apa. Se adauga putina sare, un plic de zahar vanilat, faina, iar la urma se incorporeaza albusurile batute spuma tare. Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina se toarna aluatul. Se tine in cuptorul incins 5 minute, dupa care se adauga visinele curatate de samburi. Se lasa la copt 30 de minute.


Se serveste dupa ce s-a racit.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa Prajitura cu visine Gogosi

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie

In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide