Pandispan cu mere si oua

Galbenusurile se bat bine, cu zaharul, Se adauga putina sare, zaharul vanilat si faina proaspat cernuta, in ploaie. Se adauga apoi albusurile batute

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr mere fara coaja si samburi
  • 400 gr faina
  • 400 gr zahar
  • 1 lingura de rom
  • sare
  • 8 oua
  • 4 linguri de zahar pudra
  • zahar vanilat
  • 1 lingura de unt

Mod de preparare

Galbenusurile se bat bine, cu zaharul, Se adauga putina sare, zaharul vanilat si faina proaspat cernuta, in ploaie. Se adauga apoi albusurile batute spuma. Separat se taie merele felii subtiri si se lasa intr-un vas, cu o lingura de rom si 4 linguri de zahar pudra, cam o ora, la macerat. Intr-o tava unsa si tapetata se rastoarna merele iar deasupra se toarna compozitia de pandispan. Se introduce tava la copt, in cuptor si se lasa acolo pana se rumeneste aluatul.


Se serveste cu frisca.

Alte retete de dulciuri:

Turta dulce Prajitura snikers Ciocolata de casa

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors