Pandispan cu mere

Galbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de apa rece si zaharul. Separat, se bat si albusurule spuma si se adauga peste galbenusuri. Se toarna faina i

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 250 gr faina
  • 6 linguri de apa rece
  • 250 gr zahar
  • zahar vanilat
  • 2 mere

Mod de preparare

Galbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de apa rece si zaharul. Separat, se bat si albusurule spuma si se adauga peste galbenusuri. Se toarna faina in ploaie, putina sare si zaharul vanilat. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata iar deasupra se adauga merele curatate de coaja si taiate cubulete. Pandispanul se coace la foc potrivit 30 de minute, dupa care se scoate si se lasa la racit.


Se serveste rece.

Alte retete de dulciuri:

Prajitura snikers Galuste de prune Turta dulce

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors