Zaharul se amesteca impreuna cu ouale, esenta de rom sau de vanilie si putina sare. Se freaca bine 10 minute, apoi se omogenizeaza cu faina, amesteca
Zaharul se amesteca impreuna cu ouale, esenta de rom sau de vanilie si putina sare. Se freaca bine 10 minute, apoi se omogenizeaza cu faina, amestecand continuu. Se pune jumatate din compozitie intr-o tava, iar cealalta jumatate se amesteca bine cu cacaua si se pune in alta tava, la copt. Pentru crema se amesteca laptele si cacaua. Se pun la fiert, la foc mic zaharul cu 100 ml apa, apoi se adauga amestecul de cacaua cu lapte. Se amesteca bine si se incorporeaza si untul. Pandispanul obtinut, se taie in trei. Se unge cu crema o felie alba, apoi una cu cacao, dupa care se imbraca in crema tot pandispanul si se pune la frigider.
Se poate servi dupa cateva ore.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc Prajitura televizor Turta dulce
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post