Pandispan cu cirese

Pandispanul este in general o prajitura foarte iubita de copii, daca ii mai adaugi si niste fructe, cirese in cazul nostru, succesul desertului este garantat.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 gr zahar
  • 200 gr faina
  • 150 ml apa
  • 150 ml ulei
  • 250 gr cirese fara samburi
  • coaja rasa de lamaie
  • zahar pudra
  • sare

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile spuma cu apa, uleiul si foarte putina sare. Se adauga apoi zaharul si faina si se amesteca continuu. Se unge o tava cu ulei, se tapeteaza cu faina si se pune un rand de fructe. Se toarna deasupra aluatul format. Tava se introduce in cuptor pentru 30 de minute.


Pandispanul cu cirese se serveste pudrat cu zahar.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie

In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide