Pandispan cu caise este o reteta delicioasa de vara. Pentru aceasta reteta de prajitura cu caise aveti nevoie de circa 20 de caise. Se prepara foarte usor, iar pandispanul este apreciat.
Pandispan cu caise este o reteta delicioasa de vara. Tava, eu am folosit una dreptunghiulara se unge cu unt si se captuseste cu biscuitii macinati.
Puneti apoi in tava caisele taiate in doua, cu miezul in sus. In fiecare se pune un pic de unt si daca va place mai dulce si un pic de zahar.
Odata facut acest aranjament se pune peste aluatul obtinut din oua, zahar, ulei, faina si praf de copt.
Pentru acest blat se bat bine intai ouale cu zahar, uleiul se adauga putin cate putin si la urma apoi, tot treptat, se adauga faina amestecata cu praful de copt.
Tava cu pandispan cu caise se pune in cuptor circa 20 de minte. Scoateti dupa ce ati facut testul cu scobitoarea. Cand s-a racit prajitura o raturnti pe un platou si o taiati sub forma de romburi. Aceasta reteta de prajitura se mai poate face cu mere: 6 mere mari le dam pe razatoare , le asezam peste biscuiti; deasupra lor presaram zahar si scortisoara, apoi blatul si dam la cuptor.
Pandispanul cu caise se serveste ca si desert, eventual pudrat cu zahar vanilat.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post