Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul si coaja rasa d elamaie. Se adauga apoi zeama de lamaie si faina. Separat, se bat albusurile cu putina sar
Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul si coaja rasa d elamaie. Se adauga apoi zeama de lamaie si faina. Separat, se bat albusurile cu putina sare si se adauga peste galbenusuri. Compozitia obtinuta se toarna in forme tapetate cu unt si faina si se lasa la copt.
Se pudreaza cu zahar vanilat si se foloseste ca blat de tort.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc
Turta dulce
Ciocolata de casa
Am pregatit doi cozonaci foarte buni, avand ca inspiratie reteta Jamilei, numai ca eu i-am umplut cu rahat si i-am rulat....
Desert cozonaci cu aluat dospit la rece, umpluti cu ciocolata si rahatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.