Paji cu visine si ciocolata

Se freaca cu mixerul, untul la temperatura camerei cu zaharul, zaharul vanilat si ouale, puse pe rind, dupa care se adauga faina amestecata cu praful

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g unt
  • 175g zahar
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • 4 oua
  • 250g faina
  • 3 linguri cacao
  • 2 lingurite rase praf de copt
  • 1 lingura apa de flori sau alta aroma
  • 2 linguri de lapte
  • 500g visine fara simburi
  • proaspete sau din compot

Mod de preparare

Se freaca cu mixerul, untul la temperatura camerei cu zaharul, zaharul vanilat si ouale, puse pe rind, dupa care se adauga faina amestecata cu praful de copt, cacao si la urma laptele si apa de flori. Intr-o forma rotunda unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina, se pune 1/2 din amestec, se intinde cu lingura, deasupra se aseaza visinele scurse si se acopera cu restul de amestec.

Se coace la 180 de grade cca 60 de min.
Se taie si se serveste dupa dorinta..

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulouri cu crema de vanilie

Azi va propun un desert simplu si rapid , acum ca bebelusa ma solicita la maxim si nu prea am timp de stat in bucatarie....

Rulouri cu crema de vanilie
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide