Paine de ciocolata

Se topeste margarina la aburi se adauga celelalte ingrediente, se amesteca bine si se toarna intr-o tava chec. Se patreaza la frigider.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 25dg margarina
  • 20 dg zahar pudra
  • 10 dg stafide
  • 3 linguri de cacao
  • 1 ou batut
  • 1 lingura de faina
  • 25 dg biscuiti

Mod de preparare

Se topeste margarina la aburi se adauga celelalte ingrediente, se amesteca bine si se toarna intr-o tava chec. Se patreaza la frigider.
Alte retete prajituri recomandate

Prajitura cu visine

Tarta cu visine

Prajitura cu caise

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu jeleu de visine

Desert tort cu jeleu de visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide