Sfaramam untura in faina, adaugam 2 galbenusuri, 15 dkg zahar, bicarboantul de sodiu si 1,5 pahar de smantana. Framantam un aluat usor si il impartim
Sfaramam untura in faina, adaugam 2 galbenusuri, 15 dkg zahar, bicarboantul de sodiu si 1,5 pahar de smantana. Framantam un aluat usor si il impartim in 2 parti, intindem o foaie si o punem intr-o tava, punem urmatoarea umplutura deasupra: amestecam 75 dkg de branza de vaca pisata cu 2 galbenusuri, 15 dkg zahar, 5 dkg unt moale, coaja rasa de la o lamaie, o lingura de gris, stafide dupa preferinte si 4 albusuri batute spuma. Punem umplutura peste aluat si o acoperim cu cealalta foaie, intepam cu furculita de-a lungul aluatului si il coacem pana devine auriu. Dupa racire feliem in fasii.
Alte retete prajituri
Prajitura cu mere de casa
Prajitura cu branza
Prajitura alba ca zapada
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post