- Prima data preparati jeleul de portocale, puneti sucul pe foc cu cele 3 linguri de zahar, amestecati budinca cu putin suc si adaugati, cand a dat sa
- Prima data preparati jeleul de portocale, puneti sucul pe foc cu cele 3 linguri de zahar, amestecati budinca cu putin suc si adaugati, cand a dat sa fiarba am adaugat si coaja confiata, lasati pana se ingroasa si dati de o parte, la racit. - Ouale, zaharul, zaharul vanilat si coaja de portocala se mixeaza pana se obtine o crema consistenta. - Se adauga untul topit, smantana, faina si praful de copt; - Se folosesc forme de hartie pentru muffins, sau se unge cu unt si tapetam cu faina forma de muffins; - Am pus in fiecare forma cate o lingura de aluat; - In continuare, in fiecare forma am pus cate o lingurita buna de jeleu, adancind-o in aluat; - Am acoperit cu restul de aluat; - In cuptorul preincins la 180 de grade (cuptor pe gaz, fara ventilatie) am introdus tava si am lasat-o pret de 20 de minute. Reteta propusa de Lauralaurentiu
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post