Ochi de monstrulet

Se iau jumatati de prune uscate. Se pun in apa sa se hidrateze, dupa care se aseaza pe platou sau farfurie. In fiecare jumatate de pruna, se pune fris

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • prune uscate
  • frisca
  • stafide
  • ciocolata rasa sau cacao

Mod de preparare

Se iau jumatati de prune uscate. Se pun in apa sa se hidrateze, dupa care se aseaza pe platou sau farfurie. In fiecare jumatate de pruna, se pune frisca si deasupra cite o stafida. Pentru efectul de "ochi", se poate pune si ciocolata rasa sau se poate presara putina cacao.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala