Nuga

Jumatate zahar se arde pana devine caramel, se adauga margarina. Se amesteca pana se topeste zaharul la foc moale, se adauga galbenusurile + restul de

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g nuca
  • 250 g zahar
  • 4 galbenusuri
  • 1 pachet margarina
  • 2 foi de napolitana

Mod de preparare

Jumatate zahar se arde pana devine caramel, se adauga margarina. Se amesteca pana se topeste zaharul la foc moale, se adauga galbenusurile + restul de zahar+nuca taiata, apoi se mai lasa pe foc 5 minute

Apoi se indinde pe o foaie de napolitana, se pune alta deasupra si se preseaza cu ceva tare.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Baba Ganoush -salata de vinete arabeasca

O alternativa la salata de vinete

Baba Ganoush -salata de vinete arabeasca
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide