Negresa Rafaello este o reteta culinara de prajitura delicioasa, ce combina pufosenia negresei cu ciocolata cu delicatetea bomboanelor rafaello.
In primul rand se prepara bomboanele Rafaello:
Se amesteca branza dulce cu fulgii de nuca de cocos, cu praful de vanilie, zaharul vanilat si amidonul impreuna cu galbenusul. Se amesteca bine si se formeaza bile ce se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Negresa:
Se mixeaza albusurile impreuna cu zaharul brun pana cand sunt ferme. Apoi se adauga galbenusurile, pe rand, ciocolata neagra topita, in fir subtire, amestecand mereu.
Apoi se adauga praful de budinca amestecat cu faina si amidonul, amestecand usor, de jos in sus. Aluatul obtinut de aseaza uniform peste rafaello.
Se da tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 25 de minute.
Se prepara glazura:
Laptele se fierbe cu cele 2 linguri de zahar si untul pentru 2 minute. Se ia de pe foc, se adauga 50g ciocolata bucati, si se amesteca pana cand se topeste ciocolata. se lasa sa se racoreasca putin, dupa care se adauga peste negresa racita si ea.
Reteta oferita de Rodiva - for the love of cakes.
Negresa Rafaello se lasa la frigider 30 de minute inainte de a o felia.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post