Dupa ce s-a copt, punem glazura deasupra, apoi presaram cu nuca de cocos, nuca macinata sau ciocolata rasa, si negresa delicioasa se poate servi.
Pentru negresa delicioasa aveti nevoie de 1 ½ cana de zahar, 3 linguri de cacao, ½ de cana de lapte, 1 pachet de unt sau margarina. Se pun toate acestea intr-o cratita la topit, iar dupa ce s-au topit, se iau 10 linguri pentru glazura in care se rade o ciocolata menaj. Blatul - in cantitatea ramasa, se adauga 2 oua intregi, o lingurita de praf de copt stins si se da la cuptor timp de 35-40 de minute.
Dupa ce s-a copt, punem glazura deasupra, apoi presaram cu nuca de cocos, nuca macinata sau ciocolata rasa, si negresa delicioasa se poate servi.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post