Negresa de post in ciocolata

Negresa de post in ciocolata e o prajitura de post delicioasa. Nici nu ai spune ca e altfel decat negresa obisnuita.Pentru aceasta reteta de prajitura de post aveti nevoie de faina,zahar,ulei si ciocolata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 3 cani zahar
  • 3 cani si jumatate apa
  • 1 cana si jumatate ulei
  • 6 cani faina
  • un varf de cutit de amoniac stins in otet
  • 6 linguri cacao
  • stafide
  • Pentru glazura:
  • 2 cesti de apa
  • 1 pachet margarina
  • 5 linguri de cacao si 1 esenta de rom
  • nuca de cocos

Mod de preparare

Se amesteca bine toate ingredientele mai sus enumerate pana devine un amestec omogen. Puneti apoi intr-o tava tapetata cu ulei si faina. Lasati acolo cam 30 -40 de minute pana trece testul scobitorii.E foarte important sa nu deschideti usa cuptorului in primele 20 min.
Glazura: se pun toate ingredientele la foc mic si se amesteca pana se leaga compozitia. Se da la racit.


Poate fi servita cu o ceasca de cafea ori ceai.
Particip la concursul „ Bucate româneşti pentru zile când posteşti!” şi pe Facebook am nickname-ul Paula Ion
Alte retete recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

Aceste plăcinte cu mere sunt delicioase, se fac super ușor și nu ai nevoie de multe ingrediente. Le poți savura...

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide