Am incercat sfecla rosie si la dulciuri, nu numai la mancaruri si foarte buna este, dulciurile au un gust deosebit.
In primul rand sfecla spalata, uscata, infasurata in hartie de copt, se lasa in cuptor pana se inmoaie, apoi se curata de coaja si se paseaza bine in robot.
Se bat bine ouale cu zahar si ulei adaugat cate putin, dupa ce a devenit o crema spumoasa, se adauga sare, arome, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie sau otet, piureul de sfecla, iar dupa omogenizare, faina cernuta cu praful de copt si cacao, iar la final ciocolata rupta sau taiata, miezul de nuca de asemenea taiat si stafidele. Se rastoarna in tava cu hartie de copt si se lasa la cuptor 40 minute. Dupa ce s-a racit, se pudreaza cu zahar si se taie.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post