Negresa cu nuci

Mai intai topim ciocolata si o lasam sa se raceasca putin.Batem oule spuma cu putina sare, zahar si vanilia. Adaugam bucatelele de unt si amestecam bi

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 125 g ciocolata amaruie
  • 100 g unt moale
  • 2 oua
  • 200 g zahar
  • putina sare
  • 1 plic vanilie
  • 150 g faina
  • 100 g miez de nuca prajit
  • 1 lingurita praf de copt

Mod de preparare

Mai intai topim ciocolata si o lasam sa se raceasca putin.Batem oule spuma cu putina sare, zahar si vanilia.

Adaugam bucatelele de unt si amestecam bine.

Adaugam si ciocolata topita in suvita subtire. Adaugam faina+praful de copt.

Adaugam si nucile rupte in bucatele mici si amestecam cu grija.

Ungem o tava si turnam compozitia. Dam la cuptorul preincalizit, la 190 grade C, pentru 30 de minute.

Dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca complet in tava si pe urma se taie.
Pofta buna!

Reteta Negresa cu nuci a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro

Alte retete cu ciocolata gasiti aici:

Tort cu banane si ciocolata,

Prajitura cu crema de ciocolata,

Tarta cu ciocolata

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada din piept de porc la slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital

Este primul mezel pe care-l fac la aparatul minune, slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digitl. Rezultatul este unul mai mult decat...

Rulada din piept de porc la slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide