Negresa cu aroma de cafea este o prajitura delicioasa si decorativa. Intr-o cratita, amestecam laptele cu zaharul, pudra de cacao si cafeaua solubila.
Negresa cu aroma de cafea este o prajitura delicioasa si decorativa. Intr-o cratita,amestecam laptele cu zaharul,pudra de cacao si cafeaua solubila. Punem pe foc si lasam pana da in clocot.Lasam 2-3 minute compozitia sa fiarba la foc mic,pana incepe sa se ingroase ca o smantana mai subtire.Dam deoparte si continuam sa amestecam pana ramane calduta.
Separat frecam untul taiat cubulete cu un praf de sare.Adaugam untul in crema de cacao lingura cu lingura,pana se incorporeaza tot.Adaugam apoi galbenusurile,romul,apoi faina cernuta impreuna cu praful de copt.La sfarsit incorporam albusurile batute spuma impreuna cu zaharul vanilat,eu am pus bourbon.
Tapetam cu ulei si faina o tava rotunda. Turnam compozitia si apoi o introducem in cuptorul preincalzit,circa 45 de minute,sau pana trece testul cu scobitoarea. Lasam negresa cu aroma de cafea sa se raceasca si apoi putem felia prajitura.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post