Se pune la fiert margarina impreuna cu zaharul, laptele si cacaua. Dupa ce au dat cateva clocote, se iau din aceasta compozitie 10 linguri in care se
Se pune la fiert margarina impreuna cu zaharul, laptele si cacaua. Dupa ce au dat cateva clocote, se iau din aceasta compozitie 10 linguri in care se adauga ciocolata rasa, romul si nucile si se folosesc pentru glazura. Restul compozitiei se pune la racit, se adauga, galbenusurile, pe rand, apoi faina, praful de copt si albusurile batute spuma. Aluatul se coace intr-o tava tapetata, la foc potrivit, timp de 40 de minute. Se scoate prajitura din cuptor si se insiropeaza calda cu siropul facut din apa, zahar si vanilie. Se da cateva minute la cuptor. Cand este gata, se toarna peste prajitura glazura si se presara cu nuca de cocos.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Tiramisu
Chec pufos
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post