Napolitane cu ciocolata

Untul se freaca impreuna cu zaharul, se adauga apoi ciocolata rasa, cafeaua si ouale. Se amesteca totul pana se obtine o crema spumoasa. Se ung foil

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 pachet de foi de napolitane
  • 150 gr unt
  • 250 gr zahar pudra
  • 100 gr ciocolata menaj
  • 2 oua
  • 10 gr cafea macinata

Mod de preparare

Untul se freaca impreuna cu zaharul, se adauga apoi ciocolata rasa, cafeaua si ouale. Se amesteca totul pana se obtine o crema spumoasa. Se ung foile cu aceasta crema si se pun una peste alta. Se imbraca in crema apoi toata prajitura si se da la rece, pentru 4-5 ore.


Se serveste rece.

Alte retete de dulciuri:

Turta dulce Prajitura snikers Cozonac moldovenesc

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors