Muffins cu ciocolata este un desert delicios pentru care aveti nevoie de faina, zahar, ciocolata, oua, sirop de mere, ciocolata alba, unt de arahide
Mixati albusurile spuma cu zaharul pudra. Dupa ce spuma sta batz, turnati cele 3 galbenusuri batute si ele in prealabil, pe care le incorporati cu o lingura de lemn (uitati de mixer dupa ce bateti albusurile). Adaugati succesiv faina, praful de copt si untul topit. Zdrobiti ciocolata neagra, pe care o turnati in compozitie, plus esenta de rom, untul de arahide si scortisoara. Compozitia astfel obtinuta o turnati in formele de muffins, pe care le pudrati inainte cu putina faina; si le bagati la cuptor pentru 25 minute la 180 grade.
Preparare glazura:
Puneti la topit, la foc mic, marshmallow-ul, impreuna cu ciocolata alba si sirop-ul de mere, amestecand continuu, nu care cumva sa se arda minunea.
Dupa ce s-au racit putin 'ciupercutele', le imbracati cu glazura si bombonele aurii, sau va jucati cu imaginatia, fiecare dupa bunul plac.
Se servesc in compania unui ceai de merisoare cu gheata, sau ghimbir. Sa aveti pofta.
Sursa acestei retete este blogul culinar www.dulcegarii-culinare.ro
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post