Muffins cu cappuccino si fulgi de ciocolata alba sunt deliciosi si pufosi, cu un gust ciocolatos pronuntat, adorat de toata lumea.
Mod de preparare
Se bat ouale spuma intr-un castron mare (Se poate folosi telul sau mixerul pentru mai multa spuma). Se adauga apoi treptat zaharul vanilat si cel alb. Se bat ouale din nou, apoi se adauga, cu grija, faina, uleiul, praful de copt, fulgii de ciocolata si praful de cappuccino. Se amesteca bine cu mixerul pana la omogenizare.
Se preincalzeste cuptorul. Se ia o tava termorezistenta (poate fi si tava cuptorului) si se asaza hartiile de muffins. Se ia apoi castronul si, cu ajutorul unei lingurite mici, se toarna direct in formele de briose.
Se procedeaza asa pana la terminarea aluatului de briose.
Se baga apoi tava in cuptor, unde va sta cam o jumatate de ora la foc moderat., pana in momentul in care briosele au crescut suficient de mult pentru a umple formele, miros frumos ( miros a chec) si sunt pufoase.
Se pot incerca, usor, cu o scobitoare. In plus, uitati-va pe fundul formelor pentru a vedea culoarea lor, asa vedeti daca s-au facut complet.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Briosele se servesc calde si reci.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post