Se bate oul cu apa minerala intr-o vas inalt si apoi se adauga condimentele. Apoi se adauga faina si se amesteca bine pana devine omogen. Se lasa sa
Se bate oul cu apa minerala intr-o vas inalt si apoi se adauga condimentele. Apoi se adauga faina si se amesteca bine pana devine omogen. Se lasa sa stea 15 minute pana se umfla aluatul. Intre timp se spala merele, se indeparteaza cotorul, se razuiesc si se adauga la aluat pana nu devin brune. Intr-un vas se incalzesc cam 3 degete de ulei se fac forme cu lingura din aluatul cu mere si se pun in tigaie. Se prajesc sub capac. In timpul prajirii formele trebuie sa creasca. Daca partea de jos s-a rumenit, prajiturile se intorc dar de data asta se lasa fara capac. Se lasa sa se scurga uleiul din muffini si se pun intr-o tava.
Incercati si urmatoarele retete prajituri Galuste cu prune Prajitura cu prune crema prajituri Prajitura cu visine
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparatIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala