Incalzim cuptorul la 200 grade. Captusim tavita cu folie de hartie. Amestecam faina cu zahar, cacao, praf de copt, bicarbonate de sodium sis are. Se a
Incalzim cuptorul la 200 grade. Captusim tavita cu folie de hartie. Amestecam faina cu zahar, cacao, praf de copt, bicarbonate de sodium sis are. Se adauga iaurtul cu miscari repezi, laptele si esenta. Nu se amesteca foarte bine. Se toarna 2/3-imi din tava si coacem 15-20 de minute.
Alte retete prajituri recomandate:
Prajitura cu mere
Placinta cu mere
Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala