Muffin cu ciocolata

Incalzim cuptorul la 200 grade. Captusim tavita cu folie de hartie. Amestecam faina cu zahar, cacao, praf de copt, bicarbonate de sodium sis are. Se a

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 ceasca de faina ( alba )
  • 75 ceasca de zahar
  • 25 ceasca de pudra de cacao
  • 2 linguri de praf de copt
  • 1 lingura de bicarbonat de sodiu
  • 5 linguri sare
  • 66 ceasca de iaurt cu vanilie 0%
  • 66 ceasca de lapte
  • 5 lingura de esenta de vanilie

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la 200 grade. Captusim tavita cu folie de hartie. Amestecam faina cu zahar, cacao, praf de copt, bicarbonate de sodium sis are. Se adauga iaurtul cu miscari repezi, laptele si esenta. Nu se amesteca foarte bine. Se toarna 2/3-imi din tava si coacem 15-20 de minute.
Alte retete prajituri recomandate:

Prajitura cu mere

Placinta cu mere

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala