Mozartkugeln

Se fierbe zaharul cu 1/2 pahar de apa pana se face mai gros lichidul.Apoi se pune cacaoa. Se amesteca biscuitii zdrobiti bine cu restul(untul,nucile,

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg biscuiti nesarati
  • 100 g unt
  • 150 g nuca macinat
  • 200 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • rom si vanilie dupa gust

Mod de preparare

Se fierbe zaharul cu 1/2 pahar de apa pana se face mai gros lichidul.Apoi se pune cacaoa.

Se amesteca biscuitii zdrobiti bine cu restul(untul,nucile,rom,vanilie).In final se combina totul si daca compozitia iese prea tare se mai adauga rom( bautura).Dupa ce totul este framantat bine se ia din compozitie cate putin si se fac mingiute mici(cat o nuca mica-mica)cu mana.Se tavalesc prin zahar tos.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala