Mousse de caise

Caisele se fac piure la mixer/robot/blender, apoi se amesteca cu zaharul pana ce acesta se topeste. Gelatina se inmoaie in apa rece si dizolva conform

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g caise din compot
  • 250 g frisca lichida
  • 90 g zahar
  • 7 g gelatina

Mod de preparare

Caisele se fac piure la mixer/robot/blender, apoi se amesteca cu zaharul pana ce acesta se topeste. Gelatina se inmoaie in apa rece si dizolva conform instructiunilor de pe plic. Apoi se adauga peste caise.

Frisca se bate si se adauga la compozitie.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors