Mouffin cu ananas si ciocolata

Faina se amesteca cu praf de copt si bicarbonat de sodiu. Ananasul se taie bucati marunte. Oul se bate cu zahar, ulei si lapte. Se adauga faina si la

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 25o g conserva de compot de ananas (rondele)
  • 260 g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 5 grame bicarbonat de sodiu alimentar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 60 grame ciocolata rasa
  • 1 ou
  • 140 g zahar
  • 80 ml ulei
  • 280 ml lapte

Mod de preparare

Faina se amesteca cu praf de copt si bicarbonat de sodiu.

Ananasul se taie bucati marunte. Oul se bate cu zahar, ulei si lapte. Se adauga faina si la sfarsit se amesteca ananasul. Desertul se coace in formele speciale de mouffin in cuptorul incalzit dinainte.
Alte retete recomandate:

Ciocolata

Gogosi

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute din legume

Chiftelute din legume
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide