Minitarte cu fructe

Se freaca untul cu zaharul, se adauga unul cate unul ouale, sarea si se mixeaza bine ingredientele. Se adauga apoi faina si se omogenizeaza aluatul,

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 400 gr fructe: kiwi
  • nectarine
  • piersici
  • prune
  • struguri
  • capsuni
  • fructe de padure
  • 3 oua
  • sare
  • 2 plicuri crema de tarte
  • 500 ml lapte
  • 1 plic tort jeleu rosu

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul, se adauga unul cate unul ouale, sarea si se mixeaza bine ingredientele. Se adauga apoi faina si se omogenizeaza aluatul, care se pune la rece pentru 2 ore. Se iau mici bucatele din aluat si se modeleaza sub forma de minitarta. Se introduc in cuptor pentru 30-40 de minute, apoi se lasa la racit. Se umplu cu crema de tarte, se asaza deasupra fructele si se toarna jeleul.


Se tine la rece pana la servire.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de pui cu ardei copt

Daca aveti ardei copti pusi la congelator,va recomand aceasta delicioasa tocanita...o tocanita ce ne aminteste de gustul...

Tocanita de pui cu ardei copt
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide