Aluatul: Toate se amesteca la gramada,si formati o bila,dupa care o introduceti la rece pentru circa 3 ore. Se ia bucatele mici de aluat(circa o lingu
Aluatul:
Toate se amesteca la gramada,si formati o bila,dupa care o introduceti la rece pentru circa 3 ore.
Se ia bucatele mici de aluat(circa o lingura pentru o tarta),se pune la mijlocul tavitei pentru tarta si cu ajutorul degetelor se pasa de jos in sus si pe urma lateralele tavitei, pina se acopera tavita iar mijlocul sa fie gol.
se acopere cu staniol si se presara fasole (eu n-am pus nimic).
Se coc tartele la 325F(175grade)10-13 minte, nu mai mult,ca riscati sa se inchida aluatul de la culoare.
Budinca se presteaza dupa instructiunile de pe plic, insa eu in loc de 500 ml lapte,am adaugat 400 ml ,pentru o consistenta mai groasa.
Se umple fiecare tarta cu budinca nici fierbinte, dar nici rece(potrivita)se lasa sa stea 1 ora, pe urma se decoreaza cu fructe, iar peste fructe glazura incolora.
Pofta buna!
Reteta Mini tarte cu budinca si fructe a fost propusa de PARADIS pe forum culinar.ro
Alte retete cu fructe gasiti aici:
Prajitura cu fructe si bezea,
Tort rapid si usor cu fructe si quark,
Tort cu fructe
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post