Mini cheesecake cu capsuni si busuioc este o reteta ce combina gustul de capsuni cu cel de busuioc intr-o reteta de cheesecake absolut delicioasa.
In tava de briose punem 12 hartii speciale pentru briose.
Pentru blatul de biscuiti: zdrobim biscuitii cat mai marunt si-i amestecam cu untul topit. In fiecare forma de briosa punem cate o lingura de biscuiti, apasam si dam la rece pana pregatim crema de branza.
Pregatire crema de branza:
intr-un bol amestecam cu mixerul branza cu zaharul cca 2 minute, adaugam un ou si mixam 30 de secunde, apoi al doilea ou si mixam 30 de secunde, apoi punem smantana pt frisca si vanilia. Scoatem de la rece tavile si punem compozitia in fiecare forma.
Incalzim cuptorul la 190 grade C. Coacem 15 minute la 190 grade C apoi reducem temperatura la 160 grade C si mai coacem 25-30 minute sau pana devin maronii.
Le lasam sa se raceasca in forma iar apoi dam la frigider pentru 1 ora.
Pentru toppingul de capsuni:
spalam capsunii, indepartam codita, si ii taiem in bucati. Punem pe foc o cratita, adaugam capsunii, putina miere si 1 lingurita otet balsamic. Lasam pana se incalzeste usor si apoi stingem focul.
Scoatem de la frigider tavile cu cele 12 briose, indepartam hartia de pe fiecare briosa iar deasupra asezam capsunile si presaram busuioc taiat fin.
Produsul preferat: http://shabbychicshop.ro/tavi/765-tava-buchet-de-lavanda-51x37-cm.html
Mini cheesecake-ul cu capsuni si busuioc se serveste la temperatura camerei.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post