Mazurca cu migdale

Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de mazurca cu migdale sunt necesare urmatoarele ingrediente: migdale, faina, vanilie, unt, zahar, oua.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt proaspat
  • 200 g zahar pudra
  • 3 oua
  • 1/4 pahar migdale pisate
  • 200 g faina
  • 1 praf vanilie
  • unt pentru forma.

Mod de preparare

Se freaca spuma untul cu zaharul si se adauga galbenusurile unul cate unul. Se freaca foarte bine pentru a se obtine o crema. In aceasta crema se pun migdalele si vanilia, se amesteca, apoi se adauga faina, iar la urma albusurile batute spuma. Se coace intr-o tava unsa si captusita cu hartie, la foc potrivit.


Cand este gata, se taie dupa plac.
Alte retete recomandate:
Ciocolata de casa
Pasca cu branza
Pasca fara aluat

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert negresa cu branza si cirese

O prajitura ciocolatoasa cu branza si cirese care merge perfect langa cafeaua de dimineata. "Retete de suflet"

Desert negresa cu branza si cirese
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide