Foile: Se amesteca toate ingredientele astfel incat sa iasa un aluat potrivit de moale. Se imparte aluatul in 4 parti egale, se intind foi care se coc
Foile: Se amesteca toate ingredientele astfel incat sa iasa un aluat potrivit de moale. Se imparte aluatul in 4 parti egale, se intind foi care se coc pe dosul unei tavi unse si tapetate cu faina.
Crema: untul se freaca spuma cu zaharul pudra. Laptele se fierbe cu grisul pus in ploaie. Se lasa sa se raceasca, dupa care se adauga putin cate putin untul pana se termina. Se pune zeama de lamaie, putina coaja de lamaie. Prima foaie se unge cu crema de gris, urmatoarea cu magiun si ultima cu gris. Deasupra se pune glazura de ciocolata
Dintre toate deserturile cred ca eclerele sunt in top 5! Am facut si cu crema de vanilie si cu crema de nes dar am sa dau...
Eclere cu crema de vanilieReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce