Magdalene cu ciocolata

Formele pentru magdalene le ungem cu margarina si le punem la frigider. Fierbem la abur margarina si ciocolata rupta in bucati si racim crema. Amestec

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 dkg margarina
  • 8 dkg ciocolata menaj
  • 8 dkg faina
  • ½ lingura cacao
  • 2 oua
  • 8 dkg zahar
  • Unt topit pentru forma
  • Zahar vanilat pudra pentru ornat

Mod de preparare

Formele pentru magdalene le ungem cu margarina si le punem la frigider. Fierbem la abur margarina si ciocolata rupta in bucati si racim crema. Amestecam faina, cacao si praful de copt. Batem spuma oaule, adaugam amestecul de faina, cacao si praf de copt si margarina cu ciocolata racita. Scoatem formele de magdalene din frigider si turnam in fiecare o lingurita de aluat. Le coacem 10-12 minute in cuptorul pre-incalzit. Le scoatem din cuptor si dupa ce se racesc presaram pe ele zahar vanilat pudra.
O prajitura care iti va aduce aminte de copilarie!

Alte retete dulciuri recomandate

Prajitura cu visine

Tarta cu visine

Prajitura cu caise

Gem de caise

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tigaie picanta cu piept de pui

Costel s-a indragostit la Costinesti de "tigaia picanta" de la terasa Famagusta, asa ca azi am pus-o si eu in...

Tigaie picanta cu piept de pui
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide